Marilyn Monroe, gânduri de sinucidere

179

Cea care este considerată cea mai frumoasă femeie din lume, Marilyn Monroe, a avut gânduri suicidare. În ciuda succesului câștigat datorită frumuseții și degajării ei, aceasta a dorit să-și ia viața cu puțin timp înainte de a muri.

Marilyn-Monroe

Odată cu înaintarea în vârstă, Marilyn Monroe a început să devină nemulțumită de aspectul său. Discretă de felul ei, aceste amănunte nu ar fi ieșit la iveală dacă femeia nu ar fi ținut un jurnal personal, unde și-a scris supărările:

„Am stat goală în fața oglinzii câteva ore, machiată și coafată. Ce am văzut? Sânii au început să se lase puțin, talia nu arată rău, fundul este la locul lui, în formă bună, picioarele, genunchii și gleznele și-au păstrat forma, iar coapsele nu s-au mărit prea mult.

Am zis, e în regulă Marilyn, ai tot ce îți trebuie! Apoi m-am băgat în pat, iar gândurile negre au început să mă învăluie din nou.

Voinţa mea de a trăi este slabă, iar eu chiar nu mai pot să suport toate aceste lucruri. Ştiu că pare că vorbesc ca o nebună, dar cred că sunt pe cale să înnebunesc. Atunci când păşesc în faţa camerei de filmat, concentrarea mea, alături de toate lucrurile pe care le-am învăţat, mă părăsesc. Apoi, simt că nu mai exist deloc, că nu mai fac parte din rasa umană.”

Cu toate acestea, Marilyn Monroe a reușit să treacă peste aceste episoade de tristețe, continuându-și viața până în august 1962. Avea doar 36 de ani când s-a stins din viață, iar polițiștii care au investigat cazul au declarat că moartea sa a fost provocată de o supradoză de medicamente…

loading...
Articolul precedentRețetă săpun de casă
Articolul următorDieta personalizata pentru tipul tau de corp

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!