Mărturisiri şocante despre viaţa lui Prince! „Avea nevoie de droguri ca să se simtă confortabil în preajma oamenilor!”

361

Un bărbat care îi vindea droguri lui Prince a povestit pentru publicaţia Daily Mail că artistul era dependent de aceste substanţe de mai bine de 25 de ani.

Prince

Prince, artistul american ce s-a stins din viaţă în urmă cu un an, era dependent de stupefiante. Mai mult, cântărețul cheltuia chiar şi 40 de mii de dolari pe o singură tranzacţie, pentru a-şi face stocul pe șase luni. Mai multe detalii cu privire la viciul starului a oferit Doctorul D., un bărbat care este cunoscut a fi dealerul vedetelor.

„Prima dată l-am cunoscut pe Prince în 1984, în timp ce filma la pelicula <<Purple Rain>> și deja era un mare dependent de opiacee, fiind un mare consumator. Avea nevoie de droguri pentru că era foarte nervos, devenea nervos și într-o cameră în care se aflau doar cinci oameni… lua aceste substanțe narcotice ca să se simtă confortabil în preajma oamenilor. Îi era frică să iasă în fața publicului, se temea să vorbească cu oamenii și nu-i plăcea să urce pe scenă. El a fost cel mai rău caz al persoanelor cu trac de scenă pe care l-am văzut vreodată”, a povestit bărbatul.

Sursa foto: chicagonow.com

loading...
Articolul precedentTop 5 zodii incompatibile în cuplu
Articolul următorTop 5 zodii de Don Juan

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!