Meseria ei nu i-a oferit posibilitatea de a deveni femeie de casă. Iată cine a ajuns să-i schimbe viața acestei vedete de filme pentru adulți

352

O thailandeză, fostă vedetă de filme pentru adulți, a ajuns să fie și ea o femeie de casă, asta numai după ce s-a căsătorit cu un bărbat care era cu 39 de ani mai bătrân decât ea.

Meseria ei nu i-a oferit posibilitatea de a deveni femeie de casă

Femeia în vârstă de 31 de ani, pe nume Nong Nat, mărturisește că a ajuns să fie cea mai fericită femeie alături de soțul ei, care are vârsta de 70 de ani. Nong Nat mărturisește că l-a cunoscut pe Harold Jennings Nesland Jr. după ce a meditat și s-a rugat.

Odată ce au fost descoperite de autorități scenele mult prea „deocheate” din filmele în care juca femeia, aceasta a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Acesta a fost momentul în care Nong a ajuns să se convertească la budism, începând astfel să se roage și să mediteze, cu scopul de a-și schimba viața și de avea parte de tot ceea ce își dorea, primul lucru fiind o situație materială bună.

Astfel, la scurt timp, femeia la cunoscut pe bătrânul arhitect milionar, care, în 2012, a devenit soțul ei. Fosta actriță spune că nu-și putea dori altceva, mai ales dacă ținem cont de faptul că bărbatul îi oferea rente lunare destul de frumoase. Pe site-urile de socializare, Nong postează frecvent poze în care să surprindă momentele de fericire ale căsniciei sale, inclusiv scene în care ea schimbă șosetele soțului ei…

Chiar dacă schimbările din viața femeii sunt unele bune, aceasta mărturisește că îi este dor de vremurile în care era vedetă de filme pentru adulți, motiv pentru care, din când în când, mai postează și câte o fotografie în care poartă o ținută intimă sexy.

Nong Nat