Micuţa Irina Columbeanu, prima prezentare de modă

323

Micuţa Irinuca a fost mireasa unei prezentări de modă pentru copii semnată Cătălin Botezatu, finalizând prezentarea unei colecţii de rochii elegante lungi, alături de alte fetiţe ai căror părinţi fac parte din lumea mondenă.  

mare-743x1024

Deşi e destul de micuţă pentru a începe această carieră, Irinuca pare să aibă deja o serie de experienţe acumulate în anii anteriori, ajutând-o astfel să înveţe repede tot ceea ce trebuia pentru ca prezentarea să fie perfectă. În această perioadă de repetiţii, micuţa a dat chiar şi câteva interviuri unei reviste locale.

Am vorbit cu mama. Mi-a urat succes și să nu am emoții. Nu mi-a dat sfaturi, doar m-a încurajat”, a declarat Irinuca în primul său interviu.

Nu am emoții, tata va fi în sală. Acum, la repetiții, am venit cu șoferul și cu limuzina. M-am pregătit două săptămâni pentru acest eveniment, dar nu am emoții”, a mai povestit Irina.

Chiar şi tăticul său, Irinel Columbeanu, care a ocupat un loc în primul rând din sala unde a avut loc defilarea, a declarat câteva lucruri referitoare la această prezentare de modă:

 ”Nu consider că poate fi începutul unei cariere, este mai mult un hobby. I-am urat succes, am încurajat-o, dar nu am insistat”. 

Chiar şi Botezatu a declarat câteva aspecte legate de tânărul fotomodel:

Am avut-o pe Monica mireasă în colecția mea, iar acum a preluat ștafeta fiica ei. A îmbrăcat rochia de mireasă, mai precis rochia de final și mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu ea pentru că este serioasă și disciplinată…” 

fiica-monicai-gabor-a-crescut-cat-de-adorabila-este-micuta-la-un-eveniment-monden-alaturi-de-tatal-ei_6

irina-columbeanu-model-pentru-catalin-botezatu-ca-mama-ei-acum-zece-ani

Surse foto: libertatea.ro; ziarelive.ro; perfecte.ro