Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, colege de platou. Cum vor supraviețui cele două rivale

154

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin vor fi colege de platou. Cele două vor apărea în aceeași emisiune, un show muzical care va fi difuzat de Pro TV începând cu această primăvară.

mihaela-radulescu-si-andreea-marin-colege-de-platou-cum-vor-supravietui-cele-doua-rivale-impreuna

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin nu s-au aflat niciodată în relații bune, iar cele două nu au ascuns niciodată acest lucru. Acum însă vor fi colege de platou și, de nevoie, vor trebui să facă echipă.

Cele două vedete vor apărea împreună într-un show muzical care va fi difuzat de Pro TV începând cu această primăvară. Se pare că Mihaela Rădulescu va fi prezentatoarea emisiunii, iar Andreea Marin va fi jurat. Viitoarea prezentatoare a explicat cum va supraviețui în același platou cu Zâna.

„Ştii întâlnirile alea la nivel înalt, unde preşedinţii de state îşi dau mâna, zâmbesc larg, dar doar pentru camere? Cam aşa va fi. O să ne distrăm sigur. Dar ce contează cel mai mult e show-ul de pe scenă, acolo va fi fantastic. Un show grandios, în direct, pe care mă bucur să-l conduc ca prezentator. Eu fac mereu diferenţa între muncă şi… restul întâmplărilor de viaţă. Joc în liga profesioniştilor de mulţi ani, ştiu să-mi fac meseria perfect”, a declarat  Mihaela Rădulescu pentru Libertatea.

Se pare că Mihaela Rădulescu, ce avea deja un contract semnat cu cei de la Pro TV, a fost întrebată dacă este de acord să fie colegă de platou cu Andreea Marin, aceasta spunând că nu confundă conflictele personale cu cele profesionale…

„Am fost întrebată dacă sunt de acord. Evident, am zis «da» fără rezerve. La muncă sunt colega perfectă, acolo nu e nevoie să fim şi prieteni, ci să tragem toţi în aceeaşi direcţie, musai a succesului profesional. Eu aşa am văzut mereu lucrurile, pentru asta am fost mereu apreciată şi respectată de toţi cei cu care am lucrat şi lucrez”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu.