Mihai Bendeac, despre emisiunea în cadrul căreia este jurat: “S-a lăsat cu treceri de la râs la nervi, la conflicte, bătăi, comedie, dramă!”

177

Mihai Bendeac revine în primăvara aceasta într-un nou show de talente alături de Delia şi Cheloo. Actorul a povestit despre cum va fi noul show de talente ce urmează a fi difuzat la Antena 1.

mihai bendeac

“Sunt jurat într-un talent show, cu Cheloo si Delia. Sunt mizerabil ca jurat. Nu e profesie pentru mine. De ce? Fiindca îmi bag p..a în modul cel mai direct în regulile talent show-urilor, în care juraţii au cate un set de feţe: moaca emotionată, moaca mirată, moaca impresionată etc. La asta, se adaugă şi problemele mele psihice, bipolaritatea şi restul. Şi, dacă nu era de ajuns, au şi găsit pe cine să pună lângă mine ca să mă echilibreze… În concluzie, ce se întamplă acolo e mai degrabă psihedelic-shit decât talent show clasic. S-a lăsat cu treceri de la râs la nervi, la conflicte, bătăi, comedie, dramă. Trebuia să se filmeze la Socola”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de facebook.

Sursa foto: facebook.com