Mihai Bendeac, într-o nouă producție marca Antena 1! Vezi care este povestea „Băieților de oraș”!

156

În această toamnă, Antena 1 vine în fața publicului cu un nou show de comedie, marca Mihai Bendeac. „Băieți de oraș” este producția ce va avea aceleași personaje, dar într-un format total diferit, ce promite umor de calitate.

mihai-bendeac

„Este primul serial din viaţa mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor“, a declarat Mihai Bendeac.

„Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deşi îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu în rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă. Lorena Luchian şi Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela şi Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboţelu’, ţigănuşul depedent de păcănele şi pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul. Lucrez cu nişte oameni minunaţi. Iar membrii echipei  de producţie, care muncesc enorm, se comportă ca nişte eroi, lucru pentru care le mulţumesc. Oamenii ăştia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial“, a mai adăugat actorul.