Mirela Boureanu Vaida, mămică pentru a doua oară

125

După ce în anul 2015 a devenit mămică pentru prima oară, se pare că anul acesta, Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”,  va aduce pe lume, cel de-al doilea copil, la mai puţin de un an de la naşterea fetiţei sale, Carla Maria (20 februarie 2015).

mirela_boureanu_vaida

“Cea mai mare bucurie la început de an, pe lângă bucuria de zi cu zi – Carla, fetița mea veselă, vorbăreață și dinamică, este vestea că ea va mai avea un frățior sau o surioară. Este o fericire imensă tot ceea ce ni se întâmplă și o mare binecuvântare pentru mine și familia mea!”, a declarat frumoasa mămică.

Deşi frumoasa prezentatoare şi-a dorit foarte mult o familie cât mai numeroasă, aceasta a avut o serie de probleme, deoarece lucrurile nu au stat aşa cum aceasta şi-ar fi dorit.

Înainte ca fetiţa sa Carla Maria să se nască, aceasta pierduse deja două sarcini, fapt ce a demoralizat-o destul de mult, în acea perioadă.

„Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că înainte de a fi o persoană publică eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale.

Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu mergeam la muncă şi nu am dorit să mă plâng. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că uneori corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni vremea când Dumnezeu îmi va da un copil sănătos. Poate a fost mai bine aşa… bine că nu a fost mai grav”, relata aceasta, în anul 2014, în cadrul unei emisiuni TV.

Carla Maria, fetiţa sa, este o adevărată binecuvântare pentru familia sa, iar copilul care se va naşte anul acesta conturează şi mai mult fericirea Mirelei şi a soţului său.

mirela vaida fetita

Sursa photo: click.ro; a1.ro