Monica Gabor, declarație surprinzătoare despre mama ei

162

Monica Gabor nu și-a uitat mama, care s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani. Chiar de 8 martie, a acceptat să intre în direct în cadrul unei emisiuni de televiziune pentru a vorbi despre relația pe care a avut-o cu aceasta.

monica-gabor-declaratie-surprinzatoare-despre-mama-ei

Monica Gabor nu l-a avut alături de ea de 8 martie decât pe iubitul său, Mr. Pink. De departe, cel mai mult i-a lipsit mama sa, care s-a stins brusc din viață în urmă cu câțiva ani, întrucât cu surorile ei și cu fiica sa a reușit să vorbească la telefon. Cu durere în suflet, fosta doamnă Columbeanu a acceptat să vorbească în cadrul unei emisiuni de televiziune despre relația pe care a avut-o cu mama sa și tristețea care se ascunde în sufletul ei.

„Ziua de 8 martie a fost mereu o zi foarte importantă pentru mine. De când eram mică am sărbătorit-o, alături de surorile mele, de mama mea. Eram pregătiţi cu flori. De multe ori strângeam bani şi îi cumpăram un cadou, dar nu exista să nu îi luăm nimic mamei noastre. De fiecare dată când cineva pleacă dintre noi, mai ales într-un mod atât de violent, este greu pentru familie. Când nu mai ai şansa să fii alături de o persoană atât de iubită precum este mama, ai parte de regrete, te gândeşti la ceea ce ai fi putut să faci la timp, dar important este să te comporţi cât mai frumos cu cei dragi.

Mr. Pink se poartă frumos cu mine în fiecare zi, mă face să mă simt specială. Cel mai mult contează pentru mine că mă susţine în relaţia mea cu Irinuca. Cu Irina vorbesc des, vorbim pe aplicaţie. Este foarte frumoasă şi sufletistă şi apreciez efortul pe care îl face să nu uite de mine în astfel de zi speciale”, a declarat în direct Monica Gabor…

loading...
Articolul precedentHoroscop zilnic Joi, 9 Martie 2017
Articolul următorSalata de pui cu dressing picant

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!