Nicoleta Nucă explică cum a devenit vegetariană

206

Nicoleta Nucă a declarat în repetate rânduri faptul că preferă un stil de viață sănătos și face tot ce se poate pentru a-și menține alimentația cât mai echilibrată.

nicoleta_nuca_x_factor_0

De curând, vedeta a declarat că este vegetariană și a explicat modalitatea prin care a renunțat la carne: „De nouă luni sunt vegetariană, iar această schimbare în viața mea a fost mai mult un experiment personal, dar care îmi place mult, deși eu mă consideram o carnivoră înrăită. Am eliminat doar carnea din alimentație, consum pește și fructe de mare, ouă, puține lactate, fructe și legume”, cărora se adaugă apa și ceaiul verde.

media-148552772018812400

Mai mult, Nicoleta face foarte mult sport, mergând la sală de două-trei ori pe săptămână…

Artista are grijă chiar și de tenul ei, declarând că se demachiază în fiecare seară, înainte de culcare, după care își hidratează tenul: „Am grijă să mă hidratez cât mai mult și să dorm suficient”, considerând că acestea reprezintă pentru ea cele mai bune „tratamente” pentru un ten sănătos și frumos.

loading...
Articolul precedentMachiajul anilor ‘50
Articolul următorArdeiul ajută la digestie

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!