Noul test care provoacă senzații în mediul virtual – Unde stă ascunsă litera „O”?

233

Tuturor ne place să ne amuzăm și chiar să ne relaxăm puțin prin intermediul testelor online. Această nouă apariție de pe internet are scopul de a testa viteza noastră de reacție și intensitatea de concentrare asupra imaginii prezentate. Tu cât de rapidă crezi că ești?

Unde-stă-ascunsă-litera-o

Privește cu mare atenție imaginea de mai jos și vezi cât de repede reușești să găsești cele două litere „O” care s-au strecurat între toate literele „Q”:

Testul prezintă două chenare alcătuite din mai multe litere „Q”, în fiecare chenar fiind foarte atent plasată și câte o literă „O”, iar scopul acestuia este acela de a te ajuta să descoperi la ce nivel se situează capacitatea ta de concentrare.

Specialiștii au descoperit că acele persoane care nu sunt atente în proporție de 100% la acele rânduri care conțin litera „Q” și sunt distrase de figurina cu acel băiat din partea dreaptă au un nivel redus de concentrare.

La o facultate localizată în Londra, cercetătorii au descoperit că acele persoane care nu reușesc să abstractizeze figurina amplasată în partea dreaptă a celor două chenare manifestă simptome care sunt asociate cu ADHD, aceasta fiind o tulburare hiperactivă cu deficit de concentrare și atenție asupra detaliilor.
În cazul persoanelor ce reușesc să găsească imediat literele „O” din cele două chenare, acestea tind să aibă o putere de concentrare foarte dezvoltată.

Acest joc de concentrare începe să fie din ce în ce mai testat, în special de acele persoane care sunt curioase să vadă cum stau la acest capitol și la capitolul „atenție la detalii”…

Mai jos poți vedea rezultatul testului, însă nu înainte de a-l rezolva de una singură!
Tu cum crezi că te-ai descurcat?

rezultat test litera O

loading...
Articolul precedentHormonii
Articolul următorTratamente naturiste pentru par

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!