Oana Nuţu, declaraţie despre frumoasa sa familie

303

Viaţa jurnalistului Robert Turcescu s-a schimbat radical în ultimii doi ani, după ce a cunoscut-o pe creatoarea de modă Oana Nuţu, cea care i-a devenit soţie. Între timp, aceştia au devenit şi părinţii unei fetiţe superbe, care are şase luni. Soţia acestuia, Oana, a povestit în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale despre cum anume l-a cunoscut pe bărbatul care i-a devenit soţ şi tatăl fetiţei sale.

Robert Turcescu si OanaTurcescu interviu pentru revistatango marea dragoste 114

Frumoasa mămică (27 de ani) a declarat că între ea şi soţul său (41 de ani) a existat o chimie puternică, încă din momentul în care s-au văzut pentru prima dată. Aceasta a afirmat în cadrul interviului oferit unei reviste locale, că ea şi Robert au rămas împreună de prima oară când s-au întâlnit.

„Nu mă aşteptam să ne potrivim atât de mult. Noi, din momentul în care ne-am cunoscut, n-am mai dormit unul fără altul. Am avut tentative (râde) şi el venea la miezul nopţii pentru că, pur şi simplu, nu puteam să mă bag în pat fără el. Asta cred că e un miracol, noi aşa am zis de la începutul relaţiei. Iar el probabil că a simţit miracolul ăsta mult mai puternic decât mine, pentru că nu mai credea în a doua şansă”, a afirmat tânăra creatoare de modă, soţia lui Robert Turcescu.

Pe lângă faptul că e o soţie fericită, acum, după ce a născut, este o mămică şi o femeie împlinită din toate punctele de vedere, declarând următoarele:

„Când a scos-o, ea încă era în lichid şi am auzit-o ţipând din sacul ăla în care era! Am auzit inclusiv când a rupt sacul. Şi s-a auzit un ţipăt atât de puternic, încât şi asistentele au zis: a, zece! În momentul acela aşteptam să o văd. Au luat-o, au dus-o undeva în spatele meu, au spălat-o, au verificat-o, timp în care eu nu mai puteam să îmi iau ochii de la ea. Aveam ochii în lacrimi şi mă uitam numai la ea. Nu îmi venea să cred că a ieşit din mine. Era o drăgălăşenie! M-am îndrăgostit de ea din prima clipă”.

Aceasta a mai declarat că în ultimul timp a cam renunţat la carieră, dedicându-şi majoritatea timpului creşterii fetiţei sale.

Robert Turcescu interviu pentru revistatango marea dragoste 114

revistatango_marea-dragoste_114_Vera-Ilinca-si-Robert-Turcescu_2-1-950x607

Sursa photo: revistatango.ro