Oana Roman este în prag de divorț. Soțul ei a reacționat dur

89

Deși păreau o familie fericită, Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de a divorța. În ultima perioadă certurile dintre cei doi sunt tot mai dese și se pare că nu mai există cale de împăcare.

Oana Roman este în prag de divorț. Soțul ei a reacționat dur

În dimineața zilei de 8 ianuarie, Marius Elisei a postat un mesaj cel puțin ciudat pe Facebook, în care anunța că își va relua statul de burlac. Postarea a fost ștearsă la scurt timp, după ce familia și apropiații l-au luat la rost, pentru a afla ce se întâmplă. „Într-un final… așteptarea a luat sfârșit… Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasă vă doresc”, a scris acesta spre surprinderea tuturor. Acest eveniment s-a petrecut chiar după ce soții au petrecut împreună onomastica Oanei.

Ulterior acesta a revenit cu un mesaj în care încearcă să explice ceea ce a dorit să spună. „E postarea mea, recunosc, mi-o asum, o duc până la capăt! Voi vorbi cu Oana, să vedem ce decidem, apoi vom ieşi public şi o vom spune direct. N-am şters postarea. Nu mă ascund. Momentan nu pot şi nu vreau să vorbesc deocamdată. Avem nişte rufe de spălat şi o vom face în familie. Nu este în niciun caz vorba despre o altă femeie. Vom decide până la finalul săptămânii. Nu pot spune dacă locuiesc în continuare cu Oana. Izabela contează cel mai mult pentru mine în toată povestea asta, fetiţa se simte foarte bine, avem grijă de ea. Am fost la preot, nu am fost la un consilier de familie”, a mai scris acesta.

Cu toate că Marius Elisei spune că nici nu poate fi vorba de o altă femeie, circulă zvonul că acesta i-ar face curte fostei sale iubite, pe care a părăsit-o pentru a se căsători cu actuala soție.

Oana Roman nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns soțului, tot pe Facebook. „Am obosit! Vreau liniște, vreau vacanță, vreau bucurii, vreau cadouri și lipsă de griji. Vreau răsfăț. Vreau pace și liniște!”, a postat aceasta…

Marius Elisei și Oana Roman s-au căsătorit în urmă cu aproximativ doi ani și au o fetiță pe nume Izabela. În puținul timp de când sunt soț și soție, au existat numeroase certuri, cei doi apărând de multe ori în fața camerelor de filmat pentru a da explicații.