Obişnuieşti să îţi ÎNCĂLZEŞTI mâncarea la MICROUNDE? Te poţi ÎMBOLNĂVI GRAV!

Share

În ritmul alert al vieţii din secolul 21, mare parte a populaţiei preferă să folosească cuptorul cu microunde pentru a-şi încălzi mâncarea, în detrimentul clasicului aragaz, pentru a economisi timp.

cuptor-microunde-420x280

Într-adevăr, reuşim astfel să avem mai puţine vase de spălat, iar mâncarea este gata rapid, însă nu realizăm că ne punem în pericol sănătatea. Conform unor studii recente, există anumite alimente care, reîncălzite în cuptorul cu microunde, suferă modificări, care pot duce la boli.

Unul dintre acestea sunt ouăle. În general, mâncărurile care conţin ouă pot fi reîncălzite, însă nu este deloc recomandat să facem asta cu omleta sau cu ouăle fierte.

Află ce alte alimente nu este indicat să le reîncălzeşti AICI.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente