Operațiile estetice i-au schimbat viața lui Ruby

268

Nonconformistă din fire, Ruby a apelat de mai multe ori la bisturiu pentru a-și corecta micile defecte. Aceasta se declară mai mult decât mulțumită de noua ei înfățișare.

Operațiile estetice i-au schimbat viața lui Ruby

Ruby nu vede nimic rău în a apela la operații estetice, dacă îți dorești să-ți modifici mici defecte cu care Mama Natură te-a înzestrat. Aceasta a recunoscut că și ea a mers la estetician de câteva ori, iar acest lucru este foarte bun, mai ales că în prezent chirurgia a evoluat, iar aceste intervenții se pot realiza fără riscuri.

Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre complexele pe care le-a avut toată viața din cauza nasului ei. Ruby a afirmat, în cadrul unei emisiuni matinale de la Antena Stars, că operațiile estetice au făcut-o să se simtă mult mai bine. Intervențiile chirurgicale i-au dat încredere în sine și au făcut-o să se simtă mult mai sigură.

„Sunt de acord cu operațiile estetice. Noi, femeile, dintotdeauna ne-am dorit să fim frumoase, iar acum tehnologia, medicii, chirurgii ne permit să facem asta. Desigur, nu sunt de acord cu exagerările, dar sunt mici retușuri care îți pot schimba părerea despre tine, îți pot da mai multă încredere.

Eu am operația la nas pe care am făcut-o de două ori. M-am schimbat cu totul. Am fost cu totul și cu totul altă persoană. Am căpătat încredere în mine, fiind complexată de faptul că nasul meu era strâmb”, a declarat Ruby entuziasmată că există această alternativă…

În cadrul aceleași emisiuni, artista a vorbit și despre viața personală, mărturisind că pentru ea căsătoria nu reprezintă vreo dovadă în plus de iubire. „Nu ne-am gândit la un așa eveniment, dar am timp și pentru mine, și pentru viața sentimentală. Nu m-am gândit la rochia de mireasă, dar cu siguranță va fi o rochie destul de simpluță. Noi suntem copii, copilărim, ne iubim, avem o relație foarte frumoasă. Nu cred că dragostea ține cont de inel, de acte”, a concluzionat aceasta.