Oreste, nuntă diferită

404
Vedeta TV Oreste Teodorescu s-a căsătorit pe când avea doar 19 ani, cu Liliana, care era mai mare decât el cu patru ani, pe care a cunoscut-o în 1992. Acesta a dezvăluit în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale câteva detalii interesante de la nunta sa. Deşi aveau doar şase luni de când se cunoşteau, asta nu l-a împiedicat la vremea respectivă să o ceară de soţie pe Liliana, iar nunta a avut loc în 1994.

interviu pentru revistatango.ro - Marea Dragoste cu Oreste Teodorescu si sotia sa Liliana Teodorescu

„A fost o nuntă foarte interesantă, fiindcă a fost o nuntă cu zero lei. În 1994, situaţia economică era îngrozitoare, tatăl meu ieşise la pensie, nu avea foarte mulţi bani, maică-mea, fiind profesor universitar, avea un salariu de trei lei, iar părinţii lui Lili câştigau şi ei foarte puţin, Lili era educatoare la o grădiniţă, eu făceam pe agentul comercial pe ici, pe colo. Aveam foarte puţini bani şi, în momentul în care am decis să ne căsătorim, am făcut un credit pentru a ne putea cumpăra eu costumul şi ea rochia de mireasă, plus cocarde de pus în pieptul invitaţilor, credit pe care l-am achitat după zece ani, cu o dobândă infernală, l-am plătit de zece ori. Am avut şansa ca la restaurantul acela, vizavi de liceul Iulia Hasdeu, să întâlnim un patron căruia i-am explicat de la început că eu nu pot plăti niciun avans fiindcă nu am niciun ban, dar că sunt sigur că la sfârşitul nunţii voi avea banii să plătesc consumaţia. Iniţial m-a privit cu suspiciune, dar ceva cred că s-a produs şi în sufletul lui că a acceptat, deşi nu mai făcuse niciodată asta”, a declarat Oreste în cadrul interviului…
„Bine, nu am făcut nuntă cu dar, îţi dai seama, am făcut nuntă cu prieteni, au venit foarte mulţi, vreo 120 şi ceva, dar am strâns banii cât să ne achităm toate angajamentele faţă de lăutar şi de restaurant. Şi am mai primit cadou de la un văr de-al mamei mele un sejur într-o vila la Mamaia, aşa că ne-am făcut săptămâna de miere într-o căsuţa d-asta cam ca o vila”, a continuat acesta.
 Sursa foto: revistatango.ro