Ovidiu Anton, prima reacţie după ce preoţii i-au numit prestaţia “demonică”: “Nu sunt satanist şi cred că omul trebuie să fie pe primul plan înaintea lucurilor obscure. Acesta este mesajul piesei!”

97

Ovidiu Anton este reprezentantul României la Eurovizion însă se pare că piesa sa nu a fost pe placul tuturor. Mai mulţi reprezentanţi ai Bisericii i-au numit prestaţia “demonică”, de aceea artistul a dorit să explice care este mesajul piesei sale.

ovidiu anton

“Piesa aceasta de ce ar fi satanistă? Eu cred că fiecare secundă este mai importantă decât fiecare răspuns. Muzica este despre oameni și muzica pe care o cânt eu nu are caracter religios, ci are caracter social și dacă am menționat ”ochii bestiei”, să se gândească dacă este despre religie și rolul acesteia în societate. Cred că tot ce am scris în piesa asta trebuie să fie interpretat în mod social, nu sunt în niciun caz satanist și sunt un om ancorat în lucrurile sociale și pământești și prefer să îmi ocup timpul cu lucruri normale. Eu cred că lumea a înțeles că este vorba despre solidaritate. Omul trebuie să fie pe primul plan înaintea lucurilor obscure și acesta este mesajul piesei mele”, a spus câștigătorul selecției naționale, la Antena Stars.

”Am venit cu altceva pentru o apariţie surprinzătoare, din respect pentru fanii Eurovision care vor o surpriză, o apariție mai stilată din zona muzicii goth. Am văzut o diferență mare de voturi și mă așteptam. A fost o emoție extraordinară și când am văzut că după atâtea încercări am văzut că am învins, am avut un sentiment pe care nu îl pot explica”, a mai adăugat Ovidiu Anton.

Sursa foto: facebook.com