Ozana Barabancea, reacţie controversată după tragicul eveniment din Colectiv!

252

După incediul din Clubul Colectiv, unde au murit 30 de persoane şi alte peste 140 au fost rănite, au apărut în mediul online tot felul de reacţii. Printre acestea, cea a Ozanei Barabancea a stârnit un adevărat val de critici.

ozana poza 1

Cântăreaţa îi acuză pe cei din trupa “Goodbye to Gravity” de tragicul eveniment, afirmând că totul s-a întâmplat din cauza mesajului negativ transmis de aceştia.

„Doamne ferește! Doamne iartă-ne pentru că am uitat de Tine și de noi și pentru că ne împrăștiem energia Ta un mizerii. Condoleanțe familiilor îndoliate! Îmi pare rău ude vestea oribilă pe care mi-a dat-o ruda mea azi de dimineață. Suntem victimele propriilor noastre greșeli. Și continuăm să îi blamăm pe alții și continuăm să căutăm în exteriorul nostru vina. Toți vrem să arătăm cu degetul spre exterior. Ce lansare de CD a fost azinoapte în club Colectiv?

Ce versuri promovau artiștii aceia? Ce promovau ei? o schizofrenie mentală…săvibreze nenorocirile și gândurile negative. Nu vindeca nimic, dincontra. Sper să nu ajungă pe piață asemenea chemări negative și să fie un semnal de alarmă pentru noi toți. Farell a compus Happy și noi compune invitații la ură și uitarea sinelui. Mantra este o rugă sfântă. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualității. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. Suntem în a 5-a dimensiune. Tot ce gândim se materializează mult mai repede ca înainte. Avem o demonstrație tristă făcută azi noapte în clubul Colectiv. S-a murit în colectiv. Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure și să bea, să și-o tragă prin WC-uri și să vomite apoi în taxi? Doar pentru că e…cool?’, a scris Ozana Barabancea pe Facebook.

Între timp, Ozana şi-a şters mesajul de pe Facebook, încercând să-şi ceară scuze pentru cele spuse.

„Stau să mă întreb dacă ar trebui să îmi cer scuze că îmi spun părerea …sau pentru că nu mă fac explicită. Evident că sufar şi sunt sub şoc ca noi toţi. Cei ce nu sunt de acord cu mine au dreptul să o facă. Cred că ar fi mai bine să mergem să donăm sânge decât să scriem pe facebook. Aveam dreptate când spuneam că iau o pauză până pe 20 noiembrie. Mai bine o respectam. Scuze.

Condolente familiilor ! Atat”, a mai adăugat Ozana.

ozana poza 2

ozana poza 3Sursa foto: facebook.com