Pelinița, planta miraculoasă care distruge cancerul în 16 ore

628

Pelinița e cunoscuta de mii de ani, dar a fost redescoperită acum 30-40 de ani, când a fost adusă în practica medicală, fiind foarte folositoare în tratamentul malariei.

Pelinița este cunoscută de foarte mult timp ca un puternic remediu pentru malarie, dar se pare că cercetătorii au descoperit că poate fi de foarte mare ajutor și împotriva cancerului.

Nu este uimitor faptul că cercetătorii găsesc tot mai multe remedii împotriva cancerului? Recent, au descoperit o plantă de origine chineză care vindecă 98% din celulele canceroase, în doar 16 ore. Haideți să aflăm mai multe despre această plantă miraculoasă.

Peliniță

Cancerul are foarte mare legătură cu stilul nostru de viață nesănătos, deoarece mâncăm alimente pline cu E-uri, chiar și poluarea mediului poate fi o cauză, dar și consumul de medicamente în exces. Tratamentele folosite astăzi în tratarea cancerului sunt extrem de grave pentru organismul nostru. Chimioterapia, Radioterapia și alte tratamente distrug și celulele sănătoase, nu doar pe cele canceroase, de aceea aceste tratamente sunt extrem de toxice pentru organismul nostru, iar în loc să prelungească durata vieții sau chiar să o vindece, acestea scurtează viața.

S-a descoperit însă un tratament miraculos, care în doar 16 ore ucide 98% din celulele canceroase. Acest tratament se poate folosi la toate tipurile de cancer. Numele plantei este peliniță, iar artemisinina este substanța izolată din această plantă ce are o înălțime de doi metri, florile sale sunt de culoare galbenă, iar mirosul este unul plăcut. Se pare că ceastă plantă utilizată singură poate reduce până la 28% din celulele canceroase, dar combinată cu fier, aceasta poate reduce până la 98% din celulele canceroase. Atunci când subiecților cercetării li s-a dat peliniță combinată cu fier, acestea au distrus celulele canceroase, iar celulele sănătoase au rămas intacte.

Cercetătorii încearcă să sporească eficiența peliniței prin atașarea acesteia la glicoproteina purtătoare de fier numită transferină. Acest lucru permite transferinei să fie transportată în celule printr-un proces numit endocitoză. Acesta se duce la celulele canceroase care exprimă un nivel semnificativ mai mare de receptori de transferină pe suprafața lor și, prin urmare, mărește mai mult cantitatea de transferină decât celulele normale.

Astfel, prin marcarea peliniței a transferinei, pelinița și fierul sunt transportate în celulele canceroase în cantități mai mari. După ce fierul este eliberat în interiorul celulei, acesta poate reacționa cu artemisinina rapid și poate spori toxicitatea sa, rezultând o distrugere mai eficientă a celulelor canceroase.

Pentru marile companii farmaceutice, acest tratament nu este deloc unul potrivit, deoarece profiturile uriașe pe care le-ar putea face cu alte tratamente foarte scumpe vor fi înlocuite cu această plantă miraculoasă.

Mai jos vă prezentăm câteva fragmente explicate de doctorul Len Saputo despre pelinița:

Pelinița  este sigură, nu produce reacții adverse ca medicamentele chimioterapeutice, este simplu de luat, e ieftină și funcționează în toate tipurile de cancer. Ce altceva vă mai puteți dori? Din păcate, în statul California (SUA), toate tratamentele alternative la cancer sunt interzise, cu excepția chimioterapiei, radioterapiei și chirurgiei, dar să vedem cum funcționează artemisinina. Celulele canceroase acumulează fier, adică au mai mult fier decât alte țesuturi normale. Ce se întâmplă în cazul artemisininei: atunci când ea ajunge în organismul uman și există un exces de fier în celule, se eliberează două molecule de oxigen, care formează radicali liberi care sunt atât de puternici încât ucid celula. Dar asta nu se întâmplă în celulele obișnuite, ci doar în celulele care conțin o mulțime de fier (cele canceroase). Astfel, avem un tratament care nu e deloc toxic…

Artemisinina ucide 28% din celulele canceroase în primele 16 ore, iar dacă este combinată cu fier, ucide până la 98% din celule, ceea ce e extrem de eficient. În cadrul leucemiei, 100% din celulele bolnave sunt distruse.”