„Pentru mine a fost o adevărată onoare să nasc copilul fratelui meu!”. Povestea șocantă a unei australience!

227

În vârstă de 30 de ani, o australiancă a dat naștere unui băiețel, acesta fiind în realitate băiețelul fratelui ei, care este gay.

Pentru mine a fost o adevărată onoare să nasc copilul fratelui meu 3

Fratele femeii și partenerul lui de viață își doreau foarte mult să aibă un copil, motiv pentru care Ashley nu a stat pe gânduri și s-a oferit să fie ea mama surogat pentru a putea transforma dorința celor doi în realitate.

David, fratele lui Ashley, și Brendan, partenerul său, au vrut mereu să aibă un copil împreună, fapt ce i-a determinat să se gândească la posibilitatea de adopție. Sora lui David, auzind acest lucru, nu a stat să se gândească de două ori la acest lucru, oferindu-se de una singură să aducă pe lume copilul pe care cei doi și-l doreau atât de mult.

Ashley a rămas însărcinată după ce i s-a implantat ovulul primit de la o donatoare, care a fost fecundat ulterior cu sperma lui Brendan.

Ashley a născut copilul pe data de 4 iunie, anul acesta, spunând că „Unii consideră ciudat faptul că am adus pe lume băiatul fratelui meu, dar eu cred că a fost o adevărată onoare”.

Ashley este în prezent mama a trei copii și spune că ea a vrut ca fratele și partenerul lui de viață să poată simți și ei cum este să fii părinte…

Pentru-mine-a-fost-o-adevărată-onoare-să-nasc-copilul-fratelui-meu-4 Pentru-mine-a-fost-o-adevărată-onoare-să-nasc-copilul-fratelui-meu