Pink şi soţul ei au sărbătorit 10 ani de căsnicie!

109

Motiv de sărbătoare în familia cântăreţei Alecia Beth Moore. Pink şi soţul ei, Carey Hart, au sărbătorit 10 ani de căsnicie!

pink photo 1

Cu ocazia evenimentului, Carey a postat pe contul său de Instagram o fotografie emoţionantă cu el, Pink şi fiica lor, Willow. Însă nu a ratat nici prilejul de a-i face o declaraţie de dragoste soţiei lui.

“La mulţi ani jumătăţii mele MULT mai bune. 10 ani sunt o realizare uimitoare pentru doi ciudaţi ca noi. Sunt mândri de noi, baby! Mulţumesc pentru că eşti o soţie, o mamă şi o prietenă incredibilă. Te iubesc”, a scris Carey Hart pe Instagram, reţeaua de socializare unde are peste 400 de mii de fani.

Pink şi Carey s-au căsătorit pe 7 ianuarie 2006 în Costa Rica. Relaţia lor nu a fost una perfectă, cei doi stând chiar separaţi pentru o perioadă de timp. Dar se pare că dragostea lor a reuşit, într-un final, să facă faţă tuturor obstacolelor.

pink photo 2

pink photo 2Sursa foto: Instagram

loading...
Articolul precedentHoroscop Gemeni 2016
Articolul următorHoroscop Rac 2016

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!