Planta care treatează 150 de boli, chiar și CANCERUL

Share

Renumita  „Chelidonium majus” tratează 150 de  boli cum sunt cancerul, hepatita, pancreatita. A fost botezată drept „darul cerului”, deoarece poate trata 150 de boli.

Celebrul medic elvețian Paracelsus folosea rostopasca în vindecarea ficatului, a bilei și a fierii.

Haideți să aflăm din ce este compusă rostopasca, la ce este bună și cum se poate administra.

Enzime, alcaloizii, acid nicotinic, chelidonină, acidul chelidonic, saponozide, rezine, acid ascorbic şi carotenoizi, aceștia sunt compușii activi care fac parte din rostopască.

Toate preparatele care au la bază rostopasca au efecte interne și externe. Cele interne pot fi: vasodilatatoare, antispastice, analgezice şi stimulează secrețiile digestive. Cele externe: antiseptică, antibacteriană, regenerantă, cicatrizantă, antitumorală.

La ce o putem folosi?

Spasmele digestive – alcloizi din rostopască ajută la relaxarea musculaturii tubului digestiv.  Se administrează câte trei sau patru lingurițe pe zi de tinctură de rostopască. Tratamentul se poate administra de câte ori apar spasmele.

Dischinezia biliară – Datorită  studiului doctorului A. Hriscu, rostopasca se poate folosi și pentru combaterea tulburărilor biliare. În formă pulbere, aceasta se administrează la orele 8, 13 și 19, câte un vârf de cuțit. Tratamentul trebuie urmat timp de 30 de zile, după care trebuie să faceți pauză zece zile, iar dacă mai este nevoie, puteți relua tratamentul. Pentru tulburările biliare, niciun medicament nu este la fel de bun ca rostopasca.

Indigestia și dispepsia – medicul J.C. Bauman susține că nu există ceva mai bun ca rostopasca în vindecarea problemelor de digestie. Cu doar jumătate de linguriță de tinctură de rostopască, de patru ori pe zi, încetează senzația de greață, se produc sucuri gastrice și de bilă, distruge starea de disconfort, care este prezentă în cazul indigestiei. Fiecare jumătate de linguriță se ia cu zece minute înainte de masă. Tratamentul poate dura chiar și trei săptămâni.

Migrena biliară, migrena în general – o linguriță pe stomacul gol este suficientă pentru 24 de ore. Efectele acesteia sunt într-adevăr miraculoase, în doar 30-50 de minute bila este drenată, senzația de greață și durerile de cap dispar, sensibilitatea la mirosuri, zgomote și lumini dispar și ele. Acest tratament se administrează doar atunci când apar aceste simptome.

Pancreatita – pentru aceasta aveți nevoie de: cinci grame de rostopască uscată și un litru de apă. Acestea se lasă la infuzat timp de 12 ore, după care se adaugă 200 de grame de miere de salcâm. Se administrează tot la două ore, înainte sau după ce mâncați. Tratamentul se ține timp de două luni, pentru ca boala să dispară.

Boli de ficat – se administrează 0,5 grame în formă pulbere, de patru ori pe zi. După 21 de zile de tratament, 7-10 zile trebuie să faceți pauză. Dacă ați avut intoxicații sau ați fost otrăvit cu virusul hepatitei, aceasta este un remediu excelent.

Herpesul bucal și herpesul genital – tinctura de rostopască este eficientă atât intern, cât și extern. Pentru uz intern, se ia o linguriță de rostopască de trei ori pe zi, timp de 12 zile. Pentru uz extern, trebuie să combinați în cantități egale rostopască împreună cu propolis. Aceasta se aplică pe zona afectată, de maximum șase ori pe zi. Veți avea efecte foarte rapide și de durată.

Cancerul – Cercetătorii sovietici au studiat rostopasca pentru  a trata bolile canceroase. Aceștia au descoperit că sucul de rostopască este foarte bun pentru a se aplica pe zonele infestate de cancerul de piele, dar și pe tumorile exteriorizate. Dacă pulberea este administrată intern, ajută la ameliorarea durerilor bolnavilor de cancer. Pentru distrugerea celulelor maligne de către sistemul imunitar, trebuie luat o linguriță de rostopască pulbere, de câte patru ori pe zi, timp de două luni, după care trebuie trei săptămâni de pauză.

Cum folosim rostopasca?

  1. Pulbere

Se realizează prin măcinarea tulpinii uscate de la rostopască. Se depozitează timp de trei săptămâni în borcane de sticlă închise ermetic. Se ia un sfert de linguriță pe stomacul gol, de trei sau patru ori pe zi.

  1. Tinctură

La 400 ml de alcool alimentar se adaugă 15 linguri de rostopască pulbere. Se pune într-un borcan închis ermetic și se păstrează timp de două săptămâni, iar apoi se filtrează.

  1. Cataplasmă cu rostopască

În apă caldă se pun câteva frunze de rostopască și se lasă timp de una-două ore. Se acoperă locul afectat și se lasă să acționeze timp de o oră…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente