Prinţul Harry, dornic de a deveni tată

299

Invitat de curând la o emisiune TV din America, prințul Harry a dezvăluit câteva lucruri din viața sa personală, printre care s-a numărat şi dorinţa arzătoare de a deveni, la rândul său, tată, la un moment dat. 

p

Făcând parte din categoria celor mai râvniţi burlaci din lume, Harry a dat de înţeles că ar vrea să aibă cât mai curând posibil o familie, deoarece iubeşte foarte mult copiii.

„Abia aștept ziua aia. Va fi fantastic. Am un copil în mine și vreau să rămân așa. Ador copiii și mă bucur de orice lucru care vine cu ei. Ei chiar spun tot ce gândesc”, a declarat prinţul în cadrul emisiunii TV.

În cele din urmă, a mai declarat că pentru moment se bucură din plin de copiii fratelui său (prinţul George şi micuţa prinţesă Charlotte).

În cadrul interviului, acesta nu a uitat să o pomenească nici pe mama sa, prinţesa Diana:

 „Sunt convins că își dorește să am copii, ca să devină din nou bunică.”

Prinţul Harry este al cincilea moştenitor în ordinea succesiunii la tronul regal și este logodit cu actrița Meghan Markle.

Sursa foto: popsugar-assets.com

 

loading...
Articolul precedentPiure de mazare
Articolul următorDurerea de inima

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!