Printul Harry, o noua posibila relatie

134

Printul Harry (si tot ceea ce tine de viata lui personala) pare sa fie in continuare unul dintre subiectele preferate ale revistelor din toata lumea. De curand, revista The Sun a declarat ca printul ar avea o noua iubita, pe nume Juliette Labelle, in varsta de 22 de ani, care lucreaza in domeniul PR si s-a nascut in America.

646x404

Aventurierul familiei regale si Juliette, mai mica decat el cu  9 ani, s-au cunoscut la o petrecere privată ce a avut loc in Los Angeles, unde a si petrecut Revelionul.

Potrivit declaratiilor cunoscutilor celor doi, acestia ar fi avut mai multe întâlniri romantice. Desi distanta ar fi putut sa ii desparta, in realitate lucrurile nu stau chiar asa, deoarece acestia continua sa tina legatura.

Frumoasa blondă, care se pare ca  s-a nascut în California, este de meserie specialist în comunicare pentru casa Dior, iar prietenii sai o descriu ca fiind excentrică și dezinvoltă, exact pe gustul printului.

„Este blondă, de treabă și foarte sociabilă. E amuzantă, sigură pe ea și nu o deranjează să arate cât de sexy e”, a declarat un apropiat al acesteia.

Cu toate acestea, nu se stie sigur daca relatia celor doi va fi de durata sau nu.

Jukienne

Sursa photo: adevarul.ro; enational.ro