Rochia de mireasă care stârnește râsul celor care o văd. Iată însă ce secret se ascunde în spatele acesteia!

127

Organizarea unei nunți este mereu analizată și gândită până la cel mai mic detaliu. Cu toate acestea, puțini sunt cei care își pun o întrebare destul de serioasă, „Cum se duce mireasa la toaletă?”.

Rochia de mireasă care stârnește râsul celor care o văd

O veste bună pentru viitoarele mirese intervine în acest sens. S-a inventat sacul pentru rochia de mireasă, acesta ușurând mersul la baie pentru mirese.

Cea care a scos această inovație pe piață este americanca Heather Stenlake, denumind acest produs „Bridal Buddy”, care, în română vine tradus ca „cel mai bun prieten al miresei”.

Creatoarea susține că nu reușește să își dea seama de ce nu s-a gândit nimeni până acum să scoată pe piață un astfel de produs, care este unul foarte practic și util.

Acest săculeț este ușor de folosit. Se pune sub rochia de mireasă, iar în momentul în care aceasta dorește să meargă la toaletă, tot ceea ce are de făcut este să bage toată rochia în interiorul lui, pentru a o putea proteja…

Prețul acestui „săculeț-minune” nu este unul foarte ridicat, putându-se achiziționa de pe internet.

loading...
Articolul precedentCoafuri nebunesti: ti-ar placea sa le incerci?
Articolul următorDe ce te părăsește?

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!