Salman Khan despre căsătorie şi copii

208

Celebrul actor Salman Khan a fost de curând la Manoharbhai Patel Institute Of Engineering din Gondia, pentru a discuta cu copiii care învaţă acolo, care i-au adresat o serie de întrebări, am putea spune, chiar indiscrete. 

Point-11

Printre întrebările indiscrete s-au numărat şi cele care se refereau la căsătorie şi apariţia copiilor în viaţa sa. Acesta a răspuns şi a vorbit pentru prima dată despre aceste două subiecte personale.

Fiind întrebat de către copii când va avea de gând să meargă în faţa altarului ca să se căsătorească, acesta a râs şi a ezitat însă într-un final s-a gândit să fie sincer, răspunzându-le copiilor. Acesta a precizat, printre alte lucruri, că îşi doreşte foarte mult să aibă copii.

„Mariajul este o chestie incertă, dar îmi doresc doi-trei copii. Știu că e cam dificil să ai copii fără căsătorie, însă sper că voi reuși să mă descurc”, a declarat Salman Khan.

Cu toate acestea, elevii nu au fost mulţumiţi de răspunsurile date de el, aşa că, au continuat să insiste să afle care anume a fost motivul ce a dus la evitarea căsătoriei din viaţa sa.

„La început, credeam că nu am vârsta potrivită pentru a mă căsători, dar acum consider că sunt prea bătrân să fac acest lucru însă sunt fericit… se va întâmpla. Am zis că dacă Arpita (n.r.: sora sa) se va mărita, mă voi însura și eu…, așa că acum nu mai am nicio scuză”, a mai relatat actorul…

Acest şir de întrebări din partea copiilor au venit ca urmare a zvonurilor conform cărora Salman Khan ar avea o relaţie cu fosta prezentatoare TV Iulia Vântur.

iulia-vantur-salman-khan

Surse foto: agentiadepresamondena.com; boxofficeindia.co.in

loading...
Articolul precedentEfectele pastilei de a doua zi
Articolul următorSalată de varză cu măr

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!