Home / Stiri / Salman Khan, despre căsătorie şi copii

Salman Khan, despre căsătorie şi copii

Celebrul actor Salman Khan a fost de curând la colegiul Manoharbhai Patel Institute Of Engineering din Gondia, pentru a discuta cu copiii care învaţă acolo, care i-au adresat o serie de întrebări, am putea spune, chiar indiscrete. 

Point-11

Printre întrebările indiscrete s-au numărat şi cele care se refereau la căsătorie şi la apariţia copiilor în viaţa sa. Acesta a răspuns şi a vorbit pentru prima dată, despre aceste două subiecte personale.

Fiind întrebat de către copii când va avea de gând să meargă în faţa altarului ca să se căsătorească, acesta a râs şi a început să ezite să răspundă însă, într-un final, s-a gândit să fie sincer, răspunzându-le copiilor la întrebări. Acesta a precizat, printre alte lucruri, că îşi doreşte foarte mult să aibă copii.

„Mariajul este o chestie incertă, dar îmi doresc doi-trei copii. Știu că e cam dificil să ai copii fără căsătorie, însă sper că voi reuși să mă descurc”, a declarat Salman Khan.

Cu toate acestea, elevii nu au fost mulţumiţi de răspunsurile date de acesta, aşa că, au continuat să insiste să afle care anume a fost motivul ce a dus la evitarea căsătoriei din viaţa sa.

„La început, credeam că nu am vârsta potrivită pentru a mă căsători, dar acum consider că sunt prea bătrân să fac acest lucru, însă sunt fericit…se va întâmpla. Am zis că dacă Arpita (sora sa) se va mărita, mă voi însura și eu…, așa că acum nu mai am nici o scuză”, a mai relatat actorul.

Acest şir de întrebări din partea copiilor, au venit ca urmare a zvonurilor conform cărora Salman Khan ar avea o relaţie cu frumoasa prezentatoare TV, Iulia Vântur.

iulia-vantur-salman-khan

Sursa photo: agentiadepresamondena.com; boxofficeindia.co.in