Home / Stiri / Sanda Ladoşi, dezvăluiri

Sanda Ladoşi, dezvăluiri

După ce şi-a dorit să îşi reia cariera muzicală, artista Sanda Ladoşi a fost nevoită să renunţe la acest vis, din cauza arestării soţului său, alegând să îşi dedice tot timpul său familiei, în special celor doi copii ai săi, care au venit ca o minune în viaţa sa, după o perioadă lungă de aşteptare.

sanda_ladosi__in_aplauze_aplauze_large

“Timp de şase ani am încercat să avem copii. Nu s-a întâmplat, deşi am încercat tot ce se oferea pe piaţă la vremea respectivă. Iar într-o zi, pur şi simplu, a venit Bogdan. În condiţiile în care toţi medicii ne spuneau că nu se poate natural. A fost o minune. Am vrut să mai am un copil, dar soţul a zis să ne oprim”.

Cu toate întâmplările din viaţa sa, artista a declarat că este o mămică şi o soţie foarte fericită şi împlinită, din toate punctele de vedere.

Frumoasa mămică a mai declarat că şi-a încurajat copiii să facă ceea ce le place, susţinându-le fiecare activitate.

„Ioanei îi place mult să citească. Lui Bogdan îi place fotbalul. Asta îi place, eu ce pot sa fac?! Ioanei îi place să cânte şi să danseze, ca oricărei fetiţe. E foarte important să fie fericiţi, să crească echilibrat”, a mai declarat Sanda, în cadrul unui interviu acordat unei prese locale.

“Bogdan este cea mai importanta avere a mea. Voi fi langa el tot timpul sa-i dau o mana de ajutor, dar trebuie sa ma gandesc si la lucrurile mai putin optimiste, asa ca nu strica sa-i pun ceva deoparte acum, cand imi permit sa o fac. I-am deschis un cont bancar inca de cand l-am nascut, pe care il alimentez periodic.

S-au strans ceva bani pe care sa-i aiba cand va implini 18 ani si care vor fi folositi exclusiv pentru scoala. Niciodata nu este prea devreme sa te gandesti la viitorul copilului tau si un ajutor, cat de mic, este foarte bine venit pentru el”, declarase aceasta, imediat după ce îl născuse pe Bogdan, în cadrul unui interviu acordat unui ziar local.

sanda-ladosi-copil

sanda-ladosi-copii

Sursa photo: media.timisoreni.ro; agentiadepresamondena.com; viva.com