Scapă de pietrele de rinichi cu doar două ingrediente. Este simplu și eficient!

349

Pietrele la rinichi nu sunt deloc „comode” și ne supun unor dureri care sunt uneori foarte greu de suportat. Odată ce canalul dintre vezică și rinichi este blocat, cu siguranță durerile resimțite sunt unele dintre cele mai urâte.

Scapă de pietrele de rinichi cu doar două ingrediente

Pentru a combate astfel de dureri și a te scăpa de pietrele de la nivelul rinichilor, ai nevoie de oțet de mere și de ceai de busuioc.

Oțetul este eficient din numeroase puncte de vedere. Ajută la dizolvarea și eliminarea pietrelor care se formează la nivelul rinichilor, iar dacă este consumat regulat, în cantități mici, previne apariția calculilor.

Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci două linguri de oțet de mere cu miere sau alt îndulcitor natural, peste care adaugi 120 de mililitri de apă. Acest amestec va trebui consumat dimineața, la prânz și seara.

Dacă îl folosești precum condiment, busuiocul are efect diuretic, dar și proprietăți detoxifiante. Substanțele pe care le are în componență reduc nivelul acidului uric și sunt de mare ajutor în procedeul de curățare a rinchilor. Pe lângă acestea, mai conține și uleiuri esențiale care dizolvă calculii renali.

Pentru a prepara ceai din busuioc, trebuie să lași la infuzat  între opt și zece minute cinci-sase frunze proaspete de busuioc într-o cană de apă fierbinte. Ulterior, se strecoară ceaiul și se adaugă miere ca îndulcitor, după gust…

Consumat cu regularitate, acest ceai ajută și el, la rândul lui, la eliminarea calculilor renali.

Save

loading...
Articolul precedentCe ținută a adoptat Rihanna
Articolul următorHoroscop: cele mai geloase zodii

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!