Scrisoare emoționantă scrisă de un tânăr pentru iubita bolnavă de leucemie

247

Dragostea nu ține cont de nimic, iar asta ne dovedesc și doi tineri din Pitești. Deși ea este bolnavă de leucemie, el a ales să lupte alături de ea, iubind-o parcă și mai mult ca înainte. Ei trăiesc o poveste de iubire ca în filme, în ciuda bolii de care suferă tânăra, având credința că dragostea lor poate învinge orice.

Scrisoare emoționantă scrisă de un tânăr 4

„Cea mai frumoasă fată pe care o cunosc.” Așa o descrie Adrian Călinescu pe Lia Spiridon, doi tineri din Pitești. Erau deja de ceva timp împreună când au fost nevoiți să accepte un diagnostic crunt: fata avea leucemie. Studentă la Facultatea de Drept, Lia a dus o viață perfect normală până să fie diagnosticată cu boala nemiloasă, iar acum a devenit dependentă de medicamente. Ba mai mult, pentru a învinge leucemia are nevoie de o operație de transplant de măduvă care costă 200.000 de euro.

Deși nu au mai mult de 20 de ani, Adrian se declară cel mai înverșunat dușman al bolii și nu s-a gândit nicio clipă să-și părăsească iubita. Acesta o iubește necondiționat, i-a fost alături încă din primul moment și nu pierde niciun moment pentru a-i declara dragostea pe care i-o poartă. Tânărul nu vede boala decât ca pe o mică piedică în această viață și îi vorbește deja Liei despre momentul căsătoriei lor și despre copiii pe care îi vor avea împreună.

Adrian și-a așezat toate gândurile într-o scrisoare pe care a făcut-o publică pe rețelele de socializare, pentru a arăta tuturor dragostea pe care o simte pentru Lia. Aceasta a fost distribuită de sute de ori, stârnind compasiunea oamenilor din jur, care l-au felicitat pe tânăr pentru lupta pe care a ales să o ducă de la o vârstă așa de fragedă.

Scrisoare emoționantă scrisă de un tânăr 2

„Vreau să știi că îți voi fi alături mereu, indiferent de situație, eu voi fi lângă tine. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că ai apărut în viața mea și că mi-o faci mai frumoasă. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, îți mulțumesc pentru că mereu m-ai susținut din toate punctele de vedere, îți mulțumesc că m-ai bătut la cap atunci când greșeam, îți mulțumesc că mereu m-ai ajutat să mă ridic atunci când am căzut. Acum este și rândul meu să mă revanșez! O fac din iubire, iubirea pe care ți-o port. Ești o fată minunată din toate puctele de vedere. Ai fost, ești și mereu vei fi cea mai frumoasă fată pe care o cunosc. Mereu am fost topit după zâmbetul tău, așa că te-aș ruga să zâmbești mereu. Ai multe motive să zâmbești și să fii fericită… părinți minunați, un iubit care te iubește necondiționat, prieteni buni, toți suntem alături de tine. Îți promit că totul o să fie bine! Împreună vom trece peste orice obstacol al vieții noastre…

Vreau să nu uiți niciodată faptul că te iubesc mult și aș face orice ca tu să fii fericită! Aștept cu nerăbdare momentul când vei deveni soția mea frumoasă și mama copiilor noștri! Te iubesc necondiționat! Sunt sigur că iubirea noastră va dura atât de mult încât vom ajunge să ne facem și noi o poză ca cei doi bătrânei… Sunt sigur că totul o să fie bine! Am mare încredere în tine și tu nu m-ai dezamăgit niciodată! Te ador!”, a scris Adrian…

Lia îi este recunoscătoare iubitului ei pentru toate eforturile pe care acesta le face pentru ea și nu a rămas indiferentă la mesajul postat de acesta. „Ce frumosss! În primul rând îmi cer scuze pentru că am răspuns atât de greu. Acum, vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut și faci pentru mine. Ești minunat! Te iubesc din tot sufletul și îți mulțumesc pentru tot! Te ador!”, a fost reacția ei.