Selena Gomez, de neuitat pentru fostul ei iubit

204

Selena Gomez a lăsat o urmă puternică în viața fostului său iubit.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 28: Recording artist Selena Gomez attends the 2016 Vanity Fair Oscar Party hosted By Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/WireImage)

Zedd, cel cu care Selena a avut o relație în anul 2015, a vorbit deschis despre relația lor și a mărturisit că Selena este o persoană specială. Cei doi au și lucrat la o piesă împreună, intitulată I Want to Know You, în urma căreia fanii au început să tragă concluzii, mai ales că apăruse în perioada în care Selena nu mai era cu Justin Bieber…

people-selena-gomez

„Reporterii îmi sunau părinții. Oamenii umblau în telefoanele prietenilor mei. Am fost furios. Într-un fel, știam în ce mă bag. Este una dintre cele mai populare persoane din lume, dar habar n-aveam cât de mult îmi va schimba asta viața”, a spus Zedd.

loading...
Articolul precedentTotul despre ovulatie
Articolul următorManichiura pentru mirese

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!