Simona Halep a fost propusa pentru a deveni ministrul tineretului si sportului

102

In Piata Universitatii, mii de protestatari au rostit numele Simonei Halep pentru a ocupa postul de ministru al Tineretului si Sportului.

Simona Halep

„E onorant să vezi că fata ta este atât de apreciată de o ţară întreagă. Dar Simona mai are încă multe lucruri de făcut în lumea tenisuluii de performanţă. Mai avem multă pâine de mâncat în tenis. Însă, vă pot spune că sunt sigur că atunci când va veni momentul retragerii din tenis, Simona va rămâne tot în sport. Peste ani, ar putea conduce o instituţie importantă din acest domeniu. Dar mai are de aşteptat”, a explicat Stere Halep.

In aceasta saptamana, Simona a ales sa continue colaborarea cu antrenorul Darren Cahil si pentru 2016: „Este cel mai potrivit antrenor pentru ea. Sigur că ne-am consultat înainte de a lua această decizie. Eu cred că a contat foarte mult latura aceasta a comunicării, extrem de importantă pentru ea. Personal, vă spun că sunt foarte mulţumit de cum a decurs acest an pentru ea. A făcut chiar mai mult decât se putea face. Mă aştept ca în 2016 să câştige un Grand Slam”, a mai spus Stere Halep pentru Spynews.ro.