Simona Halep nu-și mai ascunde iubitul

180

Tenismena Simona Halep, originară din Constanța, a decis să nu își mai ascundă relația de ochii lumii. Așa că și-a luat iubitul și au plecat împreună în vacanță la munte, în Poiana Brașov.

Simona Halep nu-și mai ascunde iubitul

Discretă din fire, Simona Halep nu a făcut până acum niciun comentariu despre o vreo presupusă relație, chiar dacă zvonuri au existat încă de acum doi ani. Acum însă a decis că e momentul să nu se mai ascundă și s-a afișat alături de iubitul său în Poiana Brașov, acolo unde se pare că aceștia se refugiază adesea când le permite timpul. Iar dacă avem în vedere faptul că tenismena a anunțat cu ceva timp în urmă cu nu va participa la turneul de la Tokio din cauza unei probleme medicale, cei doi vor mai petrece câteva zile la munte.

În ciuda faptului că multe publicații scriau acum câteva luni despre o posibilă relație dintre tenismenă și Smiley, partenerul ei de viață este nimeni altul decât Costa Sponte, despre care s-a speculat de mai multe ori că ar forma un cuplu cu Simona Halep. Cu toate acestea, relația a fost confirmată abia în vara lui 2016, chiar de către bunica campioanei.

Simona Halep nu-și mai ascunde iubitul1

Atât tenismena, cât și Costa Sponte provin din familii înstărite de macedoneni, fiind un cuplu foarte apreciat în comunitatea de aromâni din țara noastră.

Simona Halep a devenit cunoscută atât în România, cât și în străinătate, după ascensiunea rapidă pe care a avut-o în tenis, ajungând rapid în topul clasamentului  WTA. În vârstă de 25 de ani, tenismena a început să practice acest sport încă de la vârsta de patru ani. În urma turneelor câștigate în ultimii ani, aceasta a încasat peste 15 milioane de dolari, iar această sumă se pare că va crește curând, întrucât specialiștii estimează că în 2017 Simona Halep va câștiga un turneu de Mare Șlem, Australian Open…

Sursa foto wowbiz.ro