Singurul lucru pe care îl detestă regina Elisabeta a II-a la Kate Middleton

785

Și în familia regală există compromisuri care trebuie făcute, iar regina Elisabeta a II-a știe foarte bine acest lucru. Deși o adoră pe Kate Middleton, acesteia nu îi place deloc atunci când ducesa alege să poarte pantofi cu platformă.

singurul-lucru-pe-care-il-detesta-regina-elisabetta-ii-la-kate-middleton

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 90 de ani, și Kate Middleton, de 34 de ani, se înțeleg de minune, dar cu toate acestea există un lucru pe care regina îl detestă la ducesă: pantofii cu platformă. Deși s-a zvonit că între cele două ar fi existat mai multe neînțelegeri, un membru al administrației regale a dezvăluit pentru revista americană Vanity Fair că acesta este singurul lucru pe care regina nu îl suportă la Kate.

Elisabeta a II-a nu pare să aibă o problemă doar atunci când ducesa alege să îi poarte, ci cu pantofii în sine. Ea îi consideră urâți și le-a interzis tuturor femeilor din familie să mai poarte astfel de încălțăminte. Cu toate acestea, Kate Middleton a fost surprinsă de câteva ori purtându-i, datorită comodității, în vizite mai puțin oficiale și mereu la ținute casual.

În familia regală există o întreagă poveste când e vorba de pantofi. De pildă, regina Marii Britanii poartă același model de pantofi de peste 50 de ani, indiferent de evenimentele la care participă. Se pară că perechea ei preferată de încălțăminte este realizată manual, din piele naturală. Patru persoane ar lucra la crearea lor, iar prețul unei singure perechi s-ar ridica la aproximativ 1.000 de lire…

Ba mai mult, se pare că în staff-ul regal există o persoană care poartă același număr la încălțăminte ca regina. Acesteia îi revine sarcina de a purta pantofii noi ai Elisabetei a II-a până când pielea se lasă și devine comodă. Regina Marii Britanii are o obsesie pentru pantofi și sigur își dorește ca și Kate Middleton să îi calce pe urme.