Şocant! Ce au descoperit părinţii unui băieţel într-un ou cu surprize te va lăsa fără cuvinte!

228

Părinţii unui băieţel de numai cinci ani dintr-un cartier din Irlanda de Nord au fost martorii unei scene incredibile atunci când au descoperit că în interiorul unui ou cu surprize se afla o pungă plină cu metamfetamină, un drog deosebit de periculos.

Ce au descoperit părinţii unui băieţel într-un ou cu surprize

Fiul lor se juca liniștit pe afară, când a descoperit un ou de ciocolată în interiorul căruia ar fi trebuit să se afle o surpriză. Mânat de curiozitate şi dorința de a găsi o jucărie înăuntru, copilul a desfăcut oul, dar a fost dezamăgit că a descoperit doar o pungă cu o substanță albă.

Copilul a decis să îi dea pacheţelul tatălui său, care a alertat imediat poliţia. Analizele au confirmat prezenţa drogului. În urma acestui incident, ceilalți părinţi au intrat în alertă, motiv pentru care reprezentanții legii încearcă să dea de urma firmei care a produs oul şi să fie sancţionată, pentru a evita apariţia unor astfel de situaţii periculoase…

Această lecţie este un semnal de alarmă pentru toţi părinţii care ar trebui să acorde importanţă maximă eventualelor surprize găsite în interiorul dulciurilor, iar în cazul în care nu sunt siguri de conţinut, să desfacă personal ambalajul respectiv.

loading...
Articolul precedentOmbre hair – blond si negru
Articolul următorCiuperci si ficat de pui pe felii de bacon

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!