Sore, ceruta de sotie intr-un mod total diferit

203

Dupa ce a aflat ca va deveni mamica pentru prima data, Sore Mihalache (25 de ani), a fost ceruta de sotie intr-un mod total deosebit si aparte, de catre iubitul sau, avocatul Mircea Julean.

nu-mi-tremura-picioarele-dar-simt-ca-abia-astept-sa-inceapa-ca-sa-trecem-de-prima-emisie-si-sa-sarbatorim_1_size7

Viitorul tatic a cerut-o de sotie pe mama copilului sau cu ajutorul catelusului lor, Dot, caruia i-a legat de zgarda de la gat, inelul de logodna.

Apoi, Sore a postat mesajul cu marea cerere in casatorie, pe blogul sau:

 „Țin secret de ceva timp, nu din superstiție și nici nu am vreun plan ascuns, ci pur și simplu mi-a plăcut la nebunie să fim doar noi doi cei care știau. Acum, deja se fac multe presupuneri pe tema aceasta și m-am gândit că poate a venit momentul să împărtășesc vestea….Am zis DA! Am zis Da unei promisiuni de suflet, unei legături puternice, unor vise comune și unei iubiri magice. Nu vă invit să jucăm la nuntă, pentru că asa cum am spus mereu, nu fac lucrurile ca la carte. Va mai dura până la petrecerea de trei zile și trei nopți. Momentan avem alte evenimente pe care să ne concentrăm atenția și să ne dedicăm sufletul (nu-mi încap în piele de fericire și de răbdare. Vă doresc să simțiți ceea ce simt, e magic!”.

Acest frumos moment din viata sa a venit imediat dupa ce, in luna octombrie a anului 2015, aceasta postase pe Facebook vestea ca va deveni mamica.

„Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie… voi fi mămică”.  Aceasta și iubitul sau, Mircea Julean, vor fi  părinți de  fetița.

Foto: Facebook

Sursa photo: protv.ro; apropotv.ro