Sore, mămică înainte de termen

109

Frumoasa graviduţă Sore a ţinut să îşi informeze fanii, prin intermediul reţelei de socializare, despre faptul că totul este în regulă în ceea ce priveşte sarcina, singura deosebire fiind faptul că fetiţa sa va veni mai devreme decât s-ar fi aşteptat. 

img (1)

 „In ultima saptamana din martie trebuie sa iasa”. Opt (8). ‪Tictactictac‬„, a postat viitoarea mămică Sore, pe adresa sa de socializare, unde a mai explicat şi faptul că se află în săptămâna 33 de sarcină, adică în luna a opta.

Cu toate că nu dispune de foarte mult timp liber, aceasta se gândeşte mai mereu la fiica sa ce urmează să se nască, dar şi la detaliile minuţioase pentru botezul micuţei.
Antonia si Alex Velea vor boteza fetita. Mi se pare ceva normal, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca Sore si Antonia sunt cele mai bune prietene. In ultimele luni, cele doua s-au apropiat si mai mult, au avut subiect de discutie. Antonia i-a dat in permanenta sfaturi, a invatat-o ce sa manance, cum sa se imbrace sa se simta mai comod. Tot felul de sfaturi”, a relatat o sursă dintre cunoscuţii artistei, pentru o revistă locală.

img

Sursa photo: spynews.ro