Home / Stiri / Sore, schimbări înainte de naştere

Sore, schimbări înainte de naştere

Cu toate că mai este foarte puţin timp până când va naşte, de curând Sore le-a cerut părerea prietenilor săi virtuali, în ceea ce priveşte alegerea unui nou look. 

media_145218123025957800

Înainte de a deveni mămică pentru prima oară, se pare că artista vrea să îşi aleagă un nou look, care să i se potrivească noului său statut, care ar trebui să o reprezinte.

“Mă pregătesc de o schimbare de look. Sunt curioasă ce v-ar plăcea vouă. Culoare/lungime.. lăsaţi în comentariu iar apoi vedem dacă ideile voastre coincid cu ale mele”, scrisese Sore pe contul său de socializare.

Timpul trece foarte repede până când va putea să îşi ţină pentru prima oară fetiţa în braţe, iar emoţiile cresc de la o zi la alta.

De aproximativ un an de zile, tânăra artistă formează o frumoasă relaţie cu un afacerist tânăr.

Deşi încă nu a născut, se pare că Sore deja tinde să creadă ce meserie va alege fiica sa, având în vedere că aceasta nu îşi întrerupe activitatea muzicală nici măcar cu câteva zile înainte de a naşte.

„Pun pariu ca Erin o sa fie artista, altfel nu imi explic cum compun, inregistrez doar cu cateva zile inainte de a naste. Muzica ne uneste”, scrisese artista pe pagina sa personală de socializare.

Sursa photo: wowbiz.ro