Teo, interviu despre starea sa de sănătate

96

În cadrul unui interviu acordat unei reviste locale, prezentatoarea TV,  Teo Trandafir, a vorbit despre suita de schimbări aduse în viaţa sa de operaţia pentru micşorarea stomacului, dar şi care este locul său preferat. 

CLIIMA20140327_0141_1

Din moment în care s-a operat, se pare că aceasta se simte mult mai bine.

Fiind întrebată dacă există un loc anume unde îşi doreşte să ajungă măcar o dată în viaţă, aceasta a răspuns:
Exista un loc in care mi-as dori sa ajung pentru toata viata. Undeva, in sudul Frantei, exista un satuc in care toti locuitorii se ocupa cu prelucratul lavandei. Ma regasesc acolo, inteleg limba, inteleg locurile, oamenii si obiceiurile.
La întrebarea cum arată lumea prin ochii săi, atâta timp cât aceasta este o persoană optimistă, vedeta a răspuns:
Nu sunt neaparat o persoana optimista, ci mai degraba realista. Inteleg din ce in ce mai des care e raportul intre lucrurile bune si cele rele. Sa stiti ca fiecare vede lumea diferit, am senzatia ca si culorile le vedem diferit; ce ar trebui sa vedem este acceptarea ca fiecare suntem unici, deci vedem lumea in mod diferit. Lumea mea arata just, corect, cumva dupa fapta si rasplata. In contextul in care eu traiesc, platesti pentru ceea ce faci, mai devreme sau mai tarziu.

Fiind întrebată cum se simte în urma intervenţiei şi ce schimbări au mai apărut în viaţa sa datorită acesteia, Teo a declarat:
Da, am analizele perfecte, ma simt foarte bine. In afara de momentul psihologic pe care l-am suferit atunci, de a manca atent cantitati mici, nu am simtit niciun fel de schimbare. Ma simt mai tanara, arat mai bine decat atunci, pot sa fac lucruri pe care nu le puteam face in urma cu 20 de ani. Viata mea de abia acum incepe datorita acestei interventii. 

Sursa photo: click.ro