Teo Trandafir, acuzată că nu ar fi o nașă bună! “L-a văzut o singură dată, când avea câteva luni, și atunci la insistențele mele”!

92

Lui Teo Tramdafir i s-au adus reproșuri cum că nu ar fi o nașă bună pentru copiii pe care îi creștinează. Acuzațiile vin chiar din partea lui Ionuț Tănase, câștigătorul de la „Dansez pentru tine”, căruia Teo i-a botezat un băiețel.

804807s

Întrebat dacă tot Teo va fi cea care îi va boteza fetița, Teo a mărturisit că nu-și mai dorește acest lucru. Iar asta din cauză că prezentatoarea tv nu s-ar fi interesat deloc de băiețelul lui, Matei, cel pe care l-a botezat în urmă cu trei ani.

“Am o rugăminte la toți cei care îmi scriu în privat despre Teo Trandafir. Vă rog să nu mă mai întrebați dacă tot Teo Trandafir este și nașa la fetița mea asa cum este la Mateiuțu. Să lămuresc niste lucruri, care le țin de mult în mine și de fiecare dată să mă simt prost că mint, când sunt întrebat de relatia dintre Matei și Teo Trandafir. Teo Trandafir nu a sunat nici măcar o dată să întrebe ce face Mateiuțu. În 3 ani jumate, Teo Trandafir l-a vazut o singura data, cand avea cateva luni si atunci la insistențele mele. De aceea am renunțat la tot și toate sa fiu alaturi de familia mea! Familia mea este mai presus de orice!”, a fost mesajul lui Ionuț Tănase, câștigătorul de la “Dansez pentru tine”.

Teo-Trandafir-acuzata-ca-nu-e-o-mama-spirituala-buna