Teo Trandafir, poveşti de dragoste desprinse din telenovele

405

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV,  pare să aibă parte de o poveste de viaţă exact ca în telenovele, mai ales în ceea ce priveşte viaţa personală, după ce a trecut prin trei experienţe dureroase, cauzate de trei bărbaţi la care a ţinut foarte mult pe parcursul vieţii. 

teo-trandafir

Se spune că în trecut a suferit o decepţie în dragoste, în perioada adolescenţei, care a marcat-o profund, determinând-o să ia hotărârea de a nu se mai întoarce niciodată în oraşul său natal, Brăila, deşi acolo locuieşte tatăl său.

Una dintre revistele locale a reuşit să ia o declaraţie tatălui său, Ion Uta, care a relatat următoarele:
„A avut această supărare, această suferință, dar care i se întamplă oricui, evident. Asa este când ești adolescent. A suferit din cauza acestui băiat, Catalin, iar multi ani de zile nu a mai venit acasa.”
În perioada adolescentină, Teo ar fi avut o relaţie cu acest băiat pe nume Cătălin, ce a părăsit-o după câteva luni de relaţie. În urma acestei despărţiri, Teo ar fi suferit enorm, iar după ce s-a stabilit în Bucureşti, a revenit cu greu acasă.
Odată cu trecerea anilor, Teo a reuşit să depăşească acest moment greu din viaţa sa, deşi în următorii câţiva ani aceasta a mai trecut prin două căsătorii eşuate, cu Alexandru Trandafir, între anii 1990-1996, şi cu Iosef Constantin.
După cele două căsnicii ratate, aceasta a format o relaţie cu bucătarul italian Antonio Passarelli, de care s-a despărţit anul trecut.
Pe numele real, Teodora Virginia Trandafir, aceasta s-a născut pe data de 2 iunie 1968, la Piteşti, şi este o prezentatoare TV foarte iubită de telespectatorii săi, actriță, fostă producătoare, deputat PDL şi prezentatoare de radio…

A ajuns să fie cunoscută după ce a moderat emisiunea „Teo” între anii 2000-2006.

teo (1)

Surse foto: avantaje.ro; viva.ro