Topul celor mai „ciudati” oameni din lume

362

Unii oameni au probleme medicale, alții  sunt doar simple persoane, dar au ales să fie diferiți față de restul lumii. Haideți să vedem care sunt cei mai „ciudați” oameni din lume.

Topul celor mai ”ciudati” oameni din lume
Chinezoaica de trei ani şi doar 2,5 kilograme
Micuța Liang Xiaoxiao are trei ani şi doar 54 de centimetri înălţime şi 2,5 kilograme. Medicii din China spun că fetiţa suferă de o mutaţie genetică rară, care o împiedică să crească.

Femeia-robot
Femeia-robot


Bruce Duncan este creatorul robotului, iar Bina Rothblatt este modelul după care a fost realizat robotul. Femeia-robot poartă numele de Bina48. Aceasta spune glume, recită poezii și chiar te-ar putea imita.

Japonezul fără sex

Japonezul fără sex

MAO Sugiyama, în vârstă de 22 de ani, a hotărât să își îndepărteze chirurgical organele sexuale pentru a deveni asexuat.

Culturistul pitic

Culturistul pitic

Jason Owen cunoscut ca și Mini Arnie este culturist la categoria sub 70 de kilograme. Modelul său este Arnold Schwarzenegger, iar acesta poate ridica de două ori greutatea lui.

Femeia cu talie de viespe

Femeia cu talie de viespe

Ioana Spangenberg este model în Germania. La 30 de ani, această femeie are cea mai mică talie din lume, fără coaste scoase și operații estetice. Aceasta are în talie doar 51 de centimetri și cântărește cât o fetiță de 12 ani…