Tratamentul din lume împotriva malariei, un potențial vindecător și al cancerului!

597

Vindecătorii chinezi au folosit frunzele de Artemisia pentru ceai medicinal de mii de ani. În ultimul timp, chiar și medicina a încoronat această plantă ca un tratament extrem de eficient pentru malarie. Acum (chiar mai interesant) dovezile confirmă că poate vindeca, de asemenea, și cancerul.

Tratamentul din lume împotriva malariei, un potențial vindecător și al cancerului!

Pentru că este un tratament al malariei aprobat și recunoscut, există o mare posibilitate ca prin acest remediu să se poată găsi calea spre tratamentul cancerului.

Atunci când producătorii combină Artemisia cu alte medicamente, ea produce un remediu eficient și sigur pentru cazurile de malarie necomplicate.

Planta folosită singură reduce cu până la 28% celulele cancerului pulmonar, dar în combinație cu fier, „Artemisia annua” șterge cu succes și complet cancerul, iar în experiment, această plantă nu a avut niciun impact asupra celulelor pulmonare sănătoase.

Mai precis, potrivit cercetărilor publicate în „Life Science”, Artemisia a fost utilizată în medicina chineză și poate ucide 98% dintre celulele canceroase în mai puțin de 16 ore.

Când oamenii de știință au adăugat fier în timpul efectuării studiului, iar mai târziu a fost trimis în organism împreună cu Artemisia, acestea au atacat selectiv celulele „rele”, iar celulele „bune” au rămas de neatins.

„În general, rezultatele noastre arată că factorul de transcriere Artemisia se oprește la «2F1» și intervine în distrugerea celulelor canceroase, ceea ce înseamnă că prezintă o modalitate de transcriere în conformitate cu care artemisinina controlează creșterea celulelor canceroase de reproducere” – acestea au fost declarate la încheierea cercetărilor efectuate în laboratorul de cancer de la Universitatea din California.

Fierul depozitează în celulele canceroase receptorii speciali care ajută în diviziunea celulară. Celulele normale au, de asemenea, acești receptori, dar celulele canceroase le au în cantități mai mari și, în funcție de acest lucru, celulele canceroase pot fi distruse de fier și artemisinină…

Toate experimentele realizate până în prezent arată că artemisinina poate distruge cancerul, iar acest extract a fost folosit în China, timp de mii de ani, ca un remediu pentru malarie. Malaria nu poate supraviețui în prezența artemisininei, deoarece este bogată în fier, iar bioinginerii Henry Lai și Narendra Singh, de la Universitatea din Washington, au fost primii oameni de știință care au descoperit acest lucru.