Truc minune pentru o creștere accelerată a unghiilor! De ce ai nevoie? Nimic mai simplu: portocale, usturoi și ulei de măsline

276

Ela Gale îți spune care este secretul unei metode care este pe cât se poate de simplă, pe atât de eficientă pentru a crește unghiile într-un ritm incredibil de rapid. Avantajul cel mai mare? Nu este deloc costisitoare!

Truc minune pentru o creștere accelerată a unghiilor

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a obține acest tratament minune este să amesteci sucul proaspăt stors de la o portocală cu usturoi zdrobit. Introduci apoi degetele în preparatul obținut și le păstrezi acolo timp de 15 minute, ulterior spălându-te pe mâini.

După ce arunci preparatul din castronul în care l-ai făcut, torni un sfert de ceașcă de ulei de măsline în acesta și introduci degetele din nou.

Pentru o eficiență mai mare, Ela Gale a repetat acest procedeu de două ori pe parcursul unei săptămâni, însă folosind mereu aceeași mână pentru a putea observa diferența, care, bineînțeles, nu a întârziat să apară…

Rețeta chiar dă rezultate, Ela provocând senzații pe canalul său de Youtube, unde a reușit să adune peste 400 000 de mii de abonați, iar numărul vizualizărilor trece de 34 de milioane de vizualizări!