Tudor Chirilă ia atitudine: „România e vândută”

105

Tudor Chirilă a decis să ia din nou atitudine în ceea ce privește direcțiile înspre care se îndreaptă țara noastră. Acesta a postat un mesaj dur pe Facebook despre proiectul de lege privind grațierea unor pedepse.

tudor-chirila-ia-atitudine-romania-e-vanduta

Tudor Chirilă nu a stat deoparte nici de această dată, când sute de oameni au ieșit în stradă să protesteze împotriva grațierii și a amnistiei. La scurt timp după ce în mediul virtual a început să apară informația că ordonanțele de urgență au fost adoptate, acesta a postat un mesaj scurt, dar plin de semnificație.

„România a fost vândută la ceas de seară, în spatele ușilor unui guvern de ticăloși. Sper să plătească pentru asta cu vârf și îndesat”, a scris acesta.

Ba mai mult, artistul a fost prezent și la protestele organizate aseară în capitală, făcând chiar și un live de la eveniment. În această dimineață a revenit cu un mesaj mai cuprinzător, în care a vorbit despre decizia sa de a participa la proteste.

„Mai devreme sau mai târziu TOATĂ lumea va realiza mizeria și ticăloșia cu care această șleahtă de hoți a operat. Mai devreme sau mai târziu toată lumea va realiza că acest guvern este doar o operațiune de comando care are un singur scop: să-i salveze pe penali (deși penali a ajuns un cuvânt prea blând). Mai devreme sau mai târziu lumea va înțelege că ne aflăm în cel mai grav moment de după ´89. Astăzi am să merg din nou în Piața Victoriei pentru că este singurul lucru pe care mai pot să-l fac. Acest guvern legitim trebuie să înțeleagă că democrația înseamnă să guvernezi pentru TOATĂ lumea”, a scris Tudor Chirilă pe rețeaua de socializare…

Guvernul României a adoptat marți seară proiectul de lege privind grațierea unor pedepse. Anunțul a fost făcut la finalul ședinței, de către ministrul Justiției, Florin Iordache.