Home / Stiri / Tunsori bob asimetric pentru 2014

Tunsori bob asimetric pentru 2014

Tunsori bobExista multiple tipuri de tunsori bob asimetric pentru anul 2014. Un bob asimetric, indiferent de lungimea lui, este de obicei mai lung pe o parte a capului si uneori implica tunderea unor suvite de diferite lungimi.

Anul 2014 vine cu noi modele de coafuri si de tunsori. Iesi din tipare si incearca sa-ti faci parul intr-un mod unic.

Boburile sunt tunsori moderne si au fost mult timp! Aparute in anii 1910, boburile sunt de obicei de lungime pana la barbie. Cel mai des, ele includ si bretonuri.

Vezi pe Bewoman.ro ce coafuri se poarta in toamna 2014!

In functie de forma fetei tale alege tunsoarea bob asimetrica potrivita. Variaza lungimea parului pana descoperi cum iti sta mai bine

Daca nu esti sigura in privinta alegerii unui astfel de bob, priveste aceste exemple de tunsori asimetrice care te pot ajuta sa iei o decizie!

Coafuri bob asimetrice scurte

Daca vrei un bob asimetric scurt, poti alege o schimbare indrazneata a stilului care implica franjurarea scurta a parului pe o parte si mai lunga pe cealalta. Secretul acestui bob asimetric uimitor este stratificarea in partea mai lunga, un breton intr-o parte.

tunsori bob 2014modele de tunsori bob

Daca nu iti este teama sa incerci imagini indraznete, vopseste coafura asimetrica intr-o culoare puternica si include mai multe reflexe, care iti vor infrumuseta straturile.

In ceea ce priveste aranjarea unui bob asimetric, vei avea nevoie de perii in mai multe marimi. Foloseste o perie rotunda pentru a adauga volum parului mai scurt, in timp ce alegi una mai mare pentru a increti straturile mai lungi. Daca vrei, poti sa inlocuiesti pensulele rotunde cu ondulatoare. Termina imaginea cu un ser pentru stralucire si fixativ.

tunsori asimetricemodele tunsori bob

Boburi asimetrice lungi

Daca ai alege mai degraba niste boburi asimetrice lungi, unul dintre cele mai provocatoare sunt cele in forma de A, sau bobul rasturnat. Dar ce inseamna sa ai un bob in forma de A? acest tip de bob asimetric inplica taierea parului din spate mai scurt decat cel din fata. Cand aceasta este realizata, unghiurile ar trebui sa fie usor vizibile in parti.

Pentru a obtine un look perfect cu acest tip de tunsoare, spala parul cu un sampon pentru volum, apoi usuca-l folosind o perie rotunda. Asigura-te ca varfurile parului se afla in interior.

Daca esti in cautarea unui look neted, foloseste o placa de indreptat pentru a indrepta un bob in forma de A. Nu uita sa folosesti un ser protector impotriva caldurii.

bob asimetrictunsoare bob asimetricTunsore bob asimetric pentru 2014

Loading..