Un truc de care te vei îndrăgosti! Iată cum îți poți face bucle cu ajutorul unui tricou în doar câteva minute

1527

Dacă îți dorești o coafură de zi lejeră, însă ai o slăbiciune pentru bucle, iată cum le poți face fără a folosi placa de păr sau ondulatorul. Tot ceea ce îți trebuie este un simplu tricou!

Un truc de care te vei îndrăgosti

Trucul poartă denumirea de „plopping”/„plunking” și te asigură că vei avea parte de onduleuri elegante pe tot parcursul zilei, și asta în numai câteva minute.

Conform antenastars.ro, părul trebuie să fie puțin umed înainte de a pune tricoul. Poți fie să-l stropești cu puțină apă, fie să-l speli. Dacă ai anumite produse de styling pe care obișnuiești să le folosești, le poți aplica pe toată lungimea părului odată ce acesta este deja umed.

Înfășoară-ți apoi părul într-un tricou. Poți apela chiar și la unul cu mâneci lungi și asigură-te că răsucești părul asemenea unui sul de hârtie, începând de la vârfuri și până la rădăcini, rezultatul final fiind un turban (înfășurând capetele tricoului).

După ce ai obținut „turbanul” și dorești ca buclele tale să aibă un aspect mai lejer, va trebui să ții prosopul aproximativ jumătate de oră, iar dacă dorești să ai parte de adevărați cârlionți, poți chiar să dormi cu el…

Pe final, tot ceea ce trebuie să faci este să îndepărtezi tricoul și să dai puțin cu uscătorul de păr, iar coafura ta va fi gata!