Valentin Uzun, „Solo Mia”

192

Valentin Uzun este unul dintre foştii concurenţi care au participat la „Vocea Romaniei”. Acesta a făcut parte chiar din echipa Loredanei Groza, impresionând publicul de fiecare dată cu vocea şi show-ul plin de energie, de care dădea mereu dovadă. Zilele acestea, Valentin, a lansat videoclipul noii sale piese, intitulată „Solo Mia”, o piesă de dragoste, care se potriveşte de minune celor îndrăgostiţi.

1091461

”Mi-am dorit foarte mult ca tema piesei sa fie „dragostea”, pentru ca este elementul ce apropie doua suflete si face viata plina de nuante. Ideea clipului este exact cum imi imaginez ca as petrece timpul cu persoana iubita, in diferite locuri frumoase…o eternitate de sentimente pure. Fericirea inseamna, la urma toata, a trai prin iubire!”, a declarat tânărul artist moldovean, pentru o revistă locală.

Filmările videoclipului au avut loc în Dubai, timp de şase zile, şi într-un club chiar din Chişinău, pentru o zi. Oleg Butnaru a fost cel care s-a ocupat de partea regizorală, iar Daniela Mîrzac a fost cea care a scris versurile piesei.

În anul 2007, Valentin a înfiinţat orchestra „Tharmis”, ce are un stil autentic şi care foloseşte ca intrumente: tobele, bass-ul,  chitara, chitara solo, clapele, trompeta, saxofonul , clarinetul, trombonul, naiul, baritonul, Tuba. Pe lângă toate aceste instrumente, orchestra mai conţine şi două voci feminine.

În timp ce participa în cadrul emisiunii „Vocea Romaniei”, Valentin era considerat drept Goran Bregović, datorită energiei şi a show-ului de care dădea dovadă în timp ce era pe scenă şi interpreta o piesă.

Sursa photo: protv.md

loading...
Articolul precedentAdela, supărată pe Radu
Articolul următorHevito, „Ahora”

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!