Valentina Pelinel, gânduri – „înţelegându-i pe oameni, ajungi la performanţa de a nu-i judeca”

123

În vârstă de 30 de ani, fotomodelul Valentina Pelinel, va deveni în curând mămică pentru prima oară. Fiind probabil epuizată de tot conflictul produs cu prilejul aflării identităţii tatălui copilului său, aceasta a făcut câteva mărturisiri pe blogul său personal, unde a spus ceea ce avea pe suflet. 

media_145146444220331300

”Suntem buni şi suntem răi. Există Dumnezeu, cum există şi satana. Şi uite aşa suntem ocrotiţi, cum deopotrivă suntem ispitiţi. Nu de ieri, de alaltăieri, ci de mică, mi-a plăcut să studiez oamenii, să le urmăresc gesturile, acţiunile şi să încerc să le găsesc circumstanţe atenuante, să-i înţeleg. Asta pentru mine, apropo, că tot am scris despre egoism săptămâna trecută, pentru că înţelegându-i pe oameni, ajungi la performanţa de a nu-i judeca, ceea ce te eliberează pe tine de o încărcătură negativă care te poate măcina”, declara Valentina, pe blogul său.

”Încerc să văd întotdeauna dincolo de carcasa unui om, în profunzime şi astfel să nu ajung să fiu măcinată de frustrare, răutate, invidie şi alte stări negative care fac rău persoanei ce nu le poate ţine sub control. Aşadar, cum îmi place mie să spun, e o chestiune de alegere, să fii rău sau să fii bun. Nu vă vorbeşte cea mai bună persoană, dar nici cea mai rea, vă vorbeşte o persoană căreia îi place să se descopere pe sine în permanenţă, să înveţe, să se corecteze, DAR… care nu uită să îi descopere şi să îi înţeleagă şi pe alţii, pentru că fiecare are povestea lui”, a mai relatat aceasta.
Sursa photo: wowbiz.ro