Valentina Pelinel: „Sarcina m-a maturizat, m-a împlinit ca femeie și m-a făcut mai puternică”

84

Viitoarea mămică Valentina Pelinel a mărturisit de curând mai multe lucruri personale în ceea ce privește sarcina sa, și nu numai. 

valentina-pelinel4„Fiecare om are povestea lui și evident că, de cele mai multe ori, aparențele înșeală. Dar nu am fost niciodată tipul de persoană care simte nevoia să se justifice, uneori nici măcar să se apere, pentru că sunt foarte sigură pe mine și îmi creez propriul univers, unde e bine. Faptul că am rămas însărcinată când mi-am dorit, într-un cadru mai mult sau mai puțin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a făcut foarte puternică și fericită. Nu sunt singură și nu voi mai fi niciodată, pentru că acum, bebeluș poznaș e cu mine și simt că mă sprijină, comunică cum poate cu mine; iar eu vorbesc non-stop cu el, ca și cu un om matur, ca celui mai de preț confident, în afară de Dumnezeu. Lucrurile se vor lămuri în timp, că adevărul iese mereu la iveală și eu sunt o persoană asumată. În loc să arunc cu noroi în oameni, să judec și să mă cred atotștiutoare, eu am preferat să îmi canalizez energia constructiv și mi-am dezvoltat foarte bine sistemul de autocontrol și autoapărare. Adevărul suprem despre viața mea nu îl deține nimeni, pentru că ce simt și ce trăiesc, ce îmi doresc cu adevărat și ce gândesc, știu doar eu. (…)

Sarcina m-a maturizat, m-a împlinit ca femeie și m-a făcut mai puternică. Centrul Universului MEU e bebeluș poznaș și pentru el, trebuie să învăț să fiu mai bună, mai înțelegătoare, mai responsabilă, pentru că e un suflet care depinde de mine. El e comoara mea și nimic din ce am realizat până acum nu poate să se compare cu ceea ce simt acum; și e doar începutul… Fiecare lovitură din burtică îmi trezește emoții, mă face să mă simt femeie. Îl ador, îl iubesc atât de tare și mă rog mereu să vină pe lume sănătos. El este esența vieții mele și sper să fiu o mamă bună”, a declarat Valentina, într-un interviu acordat unui site dedicat femeilor…

Sursa foto: reginele.ro