Victor Slav, la TV după un an de pauză! “Anul ăsta o să revin sau că n-o să revin niciodată!”

71

După un an în care nu l-am văzut deloc pe ecranul televizorului, Victor Slav a apărut în cadrul unei emisiuni, prilej cu care a oferit mai multe detalii despre ceea ce face în prezent.

Victor Slav 1

Victor Slav a fost prezent la emisiunea “Roata norocului” de pe Kanal D, iar înainte de filmări, acesta a acordat un interviu publicaţiei Click. Fostul prezentator de la Pro TV a vorbit despre revenirea în televiziune, dar şi despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu.

Victor Slav şi-a motivat prezenţa de la Kanal D. “Este un caz umanitar, care m-a impresionat. Este vorba de trei copilaşi care stau într-o casă improvizată, pe la Bragadiru, nu au apă. Cu toate astea, ei merg la şcoală şi nu au absenţe nemotivate”, a declarat acesta.

“Revin în televiziune după un an şi ceva, de la «Dansează printre stele» (la Antena 1 – n.r.). Sincer, îmi este dor de televiziune, dar nu m-am gândit că anul ăsta, da, o să revin sau că n-o să revin niciodată. Dacă o să fie un proiect care o să-mi placă şi care mi se potriveşte, cu singuranţă mă voi întoarce”, a mai spus Victor Slav.

În lipsa emisiunilor de pe micul ecran, se pare că Victor a avut ce face. “N-am stat acasă. Am început un alt domeniu, în construcţii. Dacă te implici, dacă munceşti, dacă dedici timp, orice merge”, a dezvăluit fostul prezentator tv.

În ceea ce priveşte relaţia cu Bianca Drăguşanu, Victor Slav a preferat să nu dezvăluie prea multe detalii: „Suntem cum vrem noi să fim. Suntem liniştiţi, suntem ok”.

Victor Slav 2Sursa foto: facebook.com; click.ro